Over mij

Ik ben Maarten Goossensen (1976) gelukkig getrouwd met Marjolein en vader van drie tieners. Ik ben een empathisch, gefocust en toegewijd persoon.

Ik wil niets liever dan mij inzetten voor mensen die willen ontdekken hoe ze met plezier, energie en voldoening kunnen werken. Ik weet heel goed hoe het is om niet te weten wat bij je past en wat nu echt voldoening geeft. Als kind had ik geen idee wat ik wilde worden en dat frustreerde me enorm. Na mijn middelbare school besloot ik te gaan werken om zo wellicht te gaan ontdekken wat ik leuk zou vinden. Ik had talloze banen in diverse branches en leerde zo heel veel soorten werkomgevingen kennen.

Ik deed de opleiding tot fitnessinstructeur en werkte enige tijd in de sportwereld. Na mijn management opleiding werkte ik ruim 13 jaar in de juridische sector als manager en projectmanager. Na mijn coachopleiding en specialisatie loopbaancoaching besloot ik mij helemaal op het coachen van 30ers en 40ers en op teams te richten om ze te helpen met plezier, energie en voldoening te werken.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is, ieder met eigen kwaliteiten en talenten. Het is geweldig om deze te (her)ontdekken en ze zo in te zetten dat je (opnieuw) in je kracht komt te staan. Voor mij staat plezier voorop in een coachingstraject, maar ik ga het niet uit de weg om waar nodig een spiegel voor te houden of te confronteren.
Ik draai geen standaard programma af, elk loopbaantraject is uniek en altijd op maat.

Mijn missie
Ik wil mensenĀ inzicht geven zodat ze stappen durven te nemen die leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling zonder hun authenticiteit te verliezen.

Doelgroep
Ik richt mij vooral op 30ers, 40ers en op teams die het verlangen hebben om met plezier, energie en voldoening willen werken.

Over de naam Kernspectief
Ik kom graag tot de kern van zaken. Verder vind ik het zo gaaf om nieuw perspectief te bieden, dat ik die twee woorden heb samengevoegd.

Wat mij zelf energie geeft
– Mensen die besluiten stappen zetten en daar vervolgens enorm door groeien
– Als iemand begint te stralen
– Iets heel goed uitleggen zodat mensen er verder mee komen
– Een team coachen en zien dat ze er echt voor gaan
– Spontaan uit lunchen met mijn vrouw
– Op vakantie naar de bergen met mijn gezin
– Symfonische- en progressieve rock muziek