Life Languages

Communiceren doen we allemaal, de hele dag door. Je herkent het wel. Met sommige mensen communiceer je heel natuurlijk en prettig, maar bij anderen kun je het gevoel hebben dat jullie een compleet andere taal spreken. Voor je het weet ga je langs elkaar heen. En dat leidt tot frustratie, onbegrip en teleurstelling.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 82% van de alle problemen in relaties (zowel persoonlijk als zakelijk) worden veroorzaakt door slechte communicatie. Goede communicatie begint met zelfbewustzijn van je eigen manier van communiceren en dat bewustzijn opent de deur naar het begrijpen van anderen.

Uit onderzoek blijkt dat er 7 talen (stijlen) van communiceren zijn. Twee talen beginnen met doen, twee met voelen en drie met denken. We zijn in staat om alle 7 talen te spreken, maar we hebben de neiging om te communiceren vanuit onze hoogst scorende talen. 7 Life Languages™ is een geweldig instrument die jou laat zien hoe en waarom je doet, voelt en denkt op jouw natuurlijke manier en hoe dat werkt in relatie met anderen. Het geeft helder inzicht. Dit inzicht leidt tot betere communicatie en dat leidt weer tot sterkere relaties.

Het 7 Life Languages™ onderzoek maak je door on-line 115 vragen te beantwoorden. Daarna ontvang je jouw uitgebreide profiel die bestaat uit 24 pagina’s. In een persoonlijk gesprek worden de talen en jouw voorkeuren verder uitgelegd en verdiept.

Jezelf en anderen beter leren kennen, leidt tot relaties die voldoening geven. Relaties waarin jij en de ander zich gewaardeerd, gekend en begrepen voelen.

7 Life Languages™:
Persoonlijk – inzicht krijgen in jouw unieke manier van communiceren.
Als stel – ontdekken hoe de communicatie tussen jullie eruit ziet en hoe je elkaar beter leert begrijpen.
Als afdeling / collega’s – meer onderling begrip en een duurzame constructieve samenwerking.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.