Ervaringen

Erik

Juridisch medewerker
De coachingsgesprekken met Maarten hebben mij veel inzicht gegeven in mijn karakter, kernkwaliteiten en valkuilen. Ik heb hierbij veel baat gehad bij de resultaten van het 7 life languages profiel. Deze bevestigden voor mij waarom mijn huidige werk zo goed bij mij past, maar geven ook duidelijk richting in welke eventuele vervolgstappen ik in de toekomst zou kunnen maken. Ik heb gemerkt dat meer inzicht zorgt voor meer zelfverzekerdheid.

Laura

Medewerker HR
Maarten heeft mij gecoacht tijdens mijn burn out, wat ik als ontzettend leerzaam, inzichtelijk en essentieel heb ervaren. Maarten heeft geduld, is betrokken, heeft onzettend veel soorten technieken en oefeningen om het juiste doel te bereiken. Ik heb geleerd beter in mijn vel te zitten, grenzen aan te geven en een betere verdeling tussen werk en prive te krijgen. Zowel loopbaan als op persoonlijk vlak erg goed gecoacht. Een echte aanrader!

Paulien

Medewerker facilitaire dienst
Op mijn werk liep ik er tegen aan dat ik het gevoel had dat ik niet meer op mijn plek zat. Ik miste de uitdaging in mijn werk, maar wat is dan precies de uitdaging die ik zoek? Zo ben ik bij Maarten terecht gekomen voor loopbaancoaching. Tijdens dit traject heeft Maarten mij o.a. geholpen om er achter te komen wat mijn kernkwaliteiten zijn, waar mijn uitdagingen liggen en in welke werkomgeving ik het beste uit de verf kom. Op de vraag; Wat maakt jou uniek? kon ik aan het begin geen antwoord geven. We zijn samen op onderzoek uitgegaan en ik ben er achter gekomen wat voor mij zo vanzelfsprekend is in wat ik doe of kan, dat dit juist is wat mij uniek maakt! Ik heb Maarten leren kennen als een integere, betrokken en doortastende coach. Ik kijk terug op een mooie en leerzame periode.

Pieter

Bestuurssecretaris
Omdat ik zoekende was in mijn werk welke kant ik op wilde en hoe ik tot keuzes kon komen, ben ik bij Maarten terecht gekomen. Maarten heeft mij handvatten gegeven waar ik mee verder kan. Niet sturend of corrigerend, maar op een open en eerlijke manier hield hij mij een spiegel voor en hielp mij om te ontdekken waarom ik op een bepaalde manier op zaken regeer en hoe ik daarin verandering kan brengen.

Astrid

Receptioniste
Ik ben door Maarten uitstekend geholpen. Maarten heeft mij geholpen om simplistisch gezegd de ui te pellen. Hierdoor is het voor mij helder geworden wat er precies aan de hand is en hoe ik daar zelf verandering in kan brengen.

Eelco

Business architect
Maarten heeft mij geholpen om de puntjes op de i te zetten tijdens een loopbaanadviestraject. Ik had zelf al veel onderzoek gedaan, waardoor het voor Maarten even puzzelen was om de juiste componenten nog verder uit te lichten en uit te werken. Ik heb Maarten hierin ervaren als een heel plezierige sparringspartner, die toch nog in staat bleek nieuwe invalshoeken te pakken en mij uit te dagen. Na een 3-tal leuke en leerzame sessies waren we op het punt aangekomen dat mijn leerdoelen behaald waren.

Priscilla

Gezinscoach
Vanuit mijn werk werd Maarten als coach aanbevolen. Ik zat/zit in mijn huidige baan niet helemaal op mijn plek. Ik loop hier al een tijdje mee rond, omdat ik steeds niet wist wat ik wilde en wat ik kon. Samen met Maarten ben ik het loopbaan-coaching traject ingestapt. Ik heb mooie dingen van mezelf mogen ontdekken en herontdekken. Er werd coaching geboden op maat, omdat Maarten gericht keek naar wie ik als persoon ben en wat bij mij past. Ik voelde me zeer op me gemak, met een traan en vele lachmomenten heb ik dit coachtraject als positief ervaren. Ik weet nu wat voor mij belangrijk is in een baan en heb voldoende handvatten mee gekregen.

Arnoud

Salesmanager
Ik ben bij Maarten terechtgekomen omdat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging, maar niet goed wist wat. Door de coachsessies veel over mijzelf geleerd, wat ik belangrijk vind, waar ik goed in ben, waar mijn passies liggen, etc. Hoewel er geen pasklaar antwoord naar boven is gekomen, weet ik wel waar ik op moet letten en heeft Maarten mij uitgedaagd om hierin stappen te ondernemen. Maarten is een fijne coach die oprecht geïnteresseerd is en meedenkt. Ik heb de sessies dan ook als heel fijn ervaren en zou Maarten zeker aanbevelen!

Maartje

Diëtist in opleiding
Ik ben bij Maarten terecht gekomen toen ik middenin een burn-out zat en net mijn baan had opgezegd. Verder in mijn vakgebied wilde ik niet meer, maar wat wilde ik dan wel? Maarten heeft me daar enorm bij geholpen. Door verschillende opdrachten, goede gesprekken en creativiteit heeft hij mij laten inzien waar mijn passie ligt. Als een opdracht niet liep zoals we hadden gehoopt, sloeg hij een andere weg in waarmee ik wel verder kwam. Ook heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik een totaal andere weg in dúrfde te slaan. Ik kan Maarten van harte aanbevelen!

Simone

Office manager
Ik kwam bij Maarten nadat ik hersteld was van mijn burn-out. Ik wilde niet in dezelfde valkuilen lopen en besloot daarom hulp te zoeken. Het traject dat ik bij hem heb doorlopen heeft mij enorm geholpen. Ik heb veel meer inzicht gekregen in patronen die waren ontstaan die niet goed voor mij waren en ik kan echt zeggen dat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Ik heb Maarten leren kennen als een betrokken coach. Zijn ontspannen manier van werken vond ik erg prettig, we hebben ook veel gelachen. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Marja

Juriste
Omdat mijn herstel van een burn-out maar niet wilde vlotten, ben ik bij Maarten terecht gekomen. Het voelde al snel heel vertrouwd. Hij is betrokken en gevoelig, maar tegelijk ook nuchter. Ik keek steeds uit naar onze gesprekken en heb er enorm veel aan gehad. Met Maarten ben ik heel concreet aan de slag gegaan met mezelf, waardoor ik inzicht heb gekregen in bepaalde patronen die er bij mij waren ingesleten. En ik kreeg handvatten om daar beter mee om te gaan. Ik kijk terug om een bijzondere, gezegende tijd.

Marieke

Docent
Maarten is een coach die je op je gemak stelt en je als persoon in je waarde laat. Hij coacht op een prettige manier, gaat uit van eigen kracht en spiegelt waardoor je patronen gaat herkennen.

Janneke

Communicatie adviseur
Maarten is zeer betrokken bij het coachtraject en blijft tegelijkertijd op een gepaste afstand. Hij stelt veel open vragen die je aan het denken zetten en oordeelt niet maar schroomt niet om ook adviezen te geven. Maarten heeft duidelijke doelen maar durft ook van de plannen af te wijken als de situatie daarom vraagt. Deze evenwichtige manier van werken heeft mij geholpen om meer bewust te worden van mezelf. Mede dankzij Maarten weet ik weer hoe bevrijdend het is om te voelen.